"Is something wrong?", she said Well of course there is, "you're still alive," she said.

Åhh underbart väder ute idag! värsta vårvädret. Det var nästan så att man ville gå till skolan istället för att ta bussen! :)
Förövrigt så var min första lektion inställd så jag började inte förens kl 1. När jag kom in vid 1 visade det sig att den också var inställd så jag började egentligen halv 3 med engelska och där satt vi bara och kollade film så ganska soft dag ändå. Nu ska jag gå bort till Jontes pappas tatueringstudio och kolla på när Marcus plågas lite ;) 
 
En snabb bild jag tog vid min busshållplats :)

Sailor moon

Ligger och kollar på sailor moon. Började kolla om på serien för några veckor sedan. älskat denna serien sen jag var barn! längtar tills Sailor moon blir tillsammans med Darian/Den maskerade rosen åhhh.. har börjat så smått ^^
Jag är på avsnitt 20 på säsong 1 hehe mycket kvar..
 
 
 
 
Ingen bra kvalitet dock.. :(

Denna veckan

Pew, denna veckan blir inte jobbig, Dock blir det värre i nästa då vi ska ha premiär på 8an föreställningen! 
 

Gekås

Perfekt start på dagen med en runda på gekås med pappa!
Jag hade inte fått mitt studiebidrag än så pappa betalade allt. yaay :D 
 
En skit snygg jacka jag fick av pappa för 399 kr! är så himla glad!
 
Tops
 
Avsminkningsservetter
 
rakblad som äger!
 
En ny billig mascara
 
En ny penvässare till sminket
 
Överstrykningspennor
 
TROSOR!!! äntligen fått in <3
 
En ny likadan bh som jag redan har. den sitter så jäkla bra!
 
mums!
 
Ett päron

En bild säger mer än 1000 ord...

Och just därför blir det 2 bilder! är så jävla lycklig nu, äntligen sagt i från hur jag känner och tycker till en jävla ragata. haha
 
 

8an föreställningen 2013...

åh nu är det inte långt ifrån... premiären är den 6/2-13. Trots det är det väldigt mycket kvar som ska göras.
Avslöjar mig lite med denna charmiga bilden..
 
Sämsta kvaliteten dock haha

ROTHBART

Hejsan! tänkte bara berätta att bloggerskan "Rothbart" har en tävling nu på sin blogg där man får välja en valfri produkt från pigtail.se (!!!)  hur awesome är inte det? dom har allt mellan peruker, linser och smycken haha. i vilket fall som helst är jag med och tävlar. håll tummarna (a) 
 
Om ni vill vara med och tävla eller bara kolla in hennes blogg så heter den såhär: http://rothbart.se/
Hon både är och har varit min förebild ett bra tag nu så gör er själva en tjänst och klicka er vidare ;)   puss
 
 
 
 

CITAT

satt och bläddrade runt på citat (tycker det är jätte mysigt) 
mitt favorit citat är: 

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” 

Albert Einstein

 

Men jag hittade även ett idag som jag tyckte om som faktiskt stämmer riktigt bra: 

 


LES MISÉRABLES

Min depression höll länge haha.... nej, mår fortfarande lite dåligt av all stress MEN jag såg nu på biocapitol att denna musikalen har premiär i morgon!! dock har jag ingen som vill se den med mig :( fick en sång i denna filmen i sångläxa i måndags så det är ju lite roligt :)
 

Höst/Vår depression?

Hejsan! Jag tror faktiskt inte jag kommer blogga så mycket nu denna veckan.. Jag mår inte alls bra. vet inte om det är för att jag är stressad eller om jag faktiskt är ledsen.. har så mycket på gång i skolan så det känns som att jag aldrig har tid till att sova och dessutom så har vi en föreställning vars premiär är om mindre än 3 veckor som inte ens är klar så jag tror att det har med stress att göra. jag skriver när jag mår lite bättre. pusss ♥
 
 
 

Skidställ

Fått mitt skidställ nu :) satt faktiskt skitbra! så här får ni en kass mobilbild.
 
 

ME TODAY

hahahaha ignorera texterna och kolla bara bilderna haha! orkar inte
 
Jag i morse:
 
 
Jag nu:
 
 
Hade bara 2 lektioner idag, digitalt skapande och idrott. hade styrkepass+ fotboll+ innebandy då och efter det gick jag och gymmade och nu är jag på extremt bra humör men slut i hela kroppen! gick så bra på gymmet idag så ni anar inte, jag är riktigt stolt över mig själv idag över min insats! ♥ Good work Joannanas
 
 

BRA DAG DETTA

hehe kom på att klockan är 01.43 så jag menar igår*
Min storasyster klarade uppkörningen och har numera körkort!! så jag slipper ta bussen till skolan i morgon! ohhyeaah! sen hände andra saker som också var väldigt bra! hehe skadeglädje... ;)
 
Så jag tänkte leverera snygga gamla bilder på mig och Jennica, samt en bild på henne. Duktiga storasyster :) 
 
 
 
 
 

Tradera

Hejsan! för ett tag sen satt jag och letade runt efter ett skidställ som jag ska ha till kläppen i April (om det blir av) Fast gekås hade inga i min storlek (M/38-40) så jag blev ledsen och kollade runt på blocket och tradera. och jag hittade faktiskt ett i storlek 40 på tradera som verkade skitbra och idag gick tiden ut och jag och någon mer satt och bjöd som fan den sista minuten (som jag kallsvettades!!) haha, men i vilket fall som helst så vann JAG budgivningen!! YAAY! :D 
Hade dock lovat pappa att stanna på 300 kr men jag blev så ivrig när den andra personen bjöd så jag fortsatte till 400 och vann. men det räckte tydligen med 336 kr + frakt (75) så nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig! 
 
 
Hade ju helst velat ha en turkos typ, lite mer "cool" men rosa får la duga.... hehe

Det här med att gå ner i vikt....

Jag har hittat lite mediciner som verkar vara bra, men när jag tog upp det med min pojkvän sa han att det bara är spam... Den han trodde var fake heter iallafall "Raspberry Ketone" och vad jag hittar på nätet så har den inga biverkningar eller något negativt (mer än priset he he...) för bra för att vara sann tro? 
Jag är helt säker på att jag har sett denna produkten i någon affär... frågan är bara vart.. jag ska definitivt forska vidare på denna.. men har inte råd med den än och mina föräldrar dödar mig om jag beställer hem den hehe så jag kollade på apotekets sida och hittade en annan (verkar sämre) men mer litbar iallafall så får väl se om man kan övertala pappa att betala :$ han kanske går med på det om den kommer från apoteket he he... efter löning förstås, då är föräldrarna som mest generösa ;) 
 

 
 
Det är inte det att jag inte vill träna mig smal, det är klart jag vill, men detta verkar vara en snabbare lösning + att jag tränar upptill också :) 
 
 
 

2012/2013

Jag måste faktiskt säga att jag blev besviken på nyårsaftonen i år.. :( 
Dels så bestämde vi samma dag vad vi skulle göra, vi åkte fram och tillbaka mellan festerna vi var på och jag MISSADE nyårskyssen. aldrig varit så besviken som jag var då... och jag GLÖMDE att ta massa kort också.. jag hade med kameran och tog 2 bilder.. en egoful bild på mig och en bild på amanda som vände bort huvudet. kul:(
Jag drack dessutom förmycket så jag satt och grät typ hela kvällen för att jag mådde illa och när jag väl tog mig i kragen så var klockan 23.54 och då skulle vi hinna från tröingeberg till skrea innan fyverkerierna. nej, när vi satt i bilen slog klockan över till 00.00 och när vi steg ut ur bilen 00.07 kom jag på att jag glömt nyårskyssen och sprang fram till Jonte och kysste honom. Nästa år ska inte bli såhär fail för min del, nej, jag ska inte dricka alls mycket då (om jag nu ens ska dricka) 
 
Men för att bli lite positivare så har dom här första dagarna varit helt okej :)
 

Gekås

Skulle till gekås och byta en väska idag så jag fick ett tillgodo kvitto på 299 kr :) kalasbra! skulle mest ha basic saker såsom avsminkningsservetter, men mamma var generös och köpte massa underkläder också till mig :D
blev lite sur dock när jag skulle ha tag i termobyxor och jag inte hittade några :( 
 
Små jättesöta koppar som jag ska ha oboy i när jag flyttar hemifrån :D pappa betalade dom åt mig, snällt :) 
 
Närmare bild 
 
BH och trosor som mamma betalade. dock är det tantvarning på trosorna haha men sålänge mamma betalar så visst, dom duger när ingen ser ;)
 
BH och trosor som jag betalade, jättesöta! bh'n hade lite vadd i också så man får runda och gosiga bröst i den :D
 
Denna bh'n ser jätteknas ut på bild hahaha! har inte provat den, men den duger säkert :)
 
En vanlig tröja. jag ville haft den gråa, men mamma ville att jag skulle ta denna så jag mutade henne å sa att om hon betalar så tar jag den röda.. haha hon gick med på det ;)
 
Ett vanligt basic-linne
 
Min favorit ansiktsskrubb! den äger
 
avsminkningsservetter ^^
 
Hårnålar i små söta påsar
 
Toffsar
 
Ögonskugga applicerare :) (vet faktiskt inte ens namnet på dessa ;o)
 
 
 
 

RSS 2.0