TJENARE!

Har varit lite upptagen, som vanligt hehe..
I fredags var jag på halloween fest som var helt okej faktiskt, min klädsel blev bra tillslut, jag var zombie/kannibal men har inga bilder från det typ... min kompis har, men lägger väl ut bild när jag får dom (a)
I morgon ska jag nog på en till halloween fest, tjejfest denna gången :) men då ska jag ha samma kläder så då kanske jag får till någon fin bild :)
just nu är jag hemma hos jonte och har det mysigt.. puss :)

Jag vill minnas det jag en gång glömde bort.

Herregud, saknar Falkenberg JETE mycket.. shit, har varit hos mormor sen igår kväll och längtar redan hem xd
det är inget fel med att vara här, men jag vill träffa mina kompisar, här är så ensamt haha :( men ska nog hem till jonte ikväll som tur är<3
AJLAVIO! <3

TJENARE MANNEN!

Hejsan! Idag är jag ledig från skolan och därför är jag just nu hemma hos mormor. Vi har precis kommit hem från Gällstad där vi har shoppat loss i typ dom 10 affärerna som finns där haha.. liten stad.. men iaf så hittade jag en fin tröja, ett par trosor och även ett par vantar :D hittade även en skit snygg väst, men den var för dyr :'( efter det åkte vi till Dahlstorp och kollade tavlor, hittade 2 SKIT snygga som hade passat in på mitt rum perfekt, men nejdå, för dyra dom med...!.. hittade en affär med antika saker med( vilket jag äääääälskar! ) men dom öppnar inte förens kl 14.00 så drar dit om en timme! :) men nu ska jag äta så får skriva mer sen :) puss

WELL HELLO SUNSHINE

HEJSAN!
förlåt att jag är sämst på att blogga men har inte tid haha... och just nu har jag världens värsta mensvärk så ska nog gå och göra ett glas med varm oboy!!!
Idag skulle varit den lyckligaste dagen på länge, jag skulle kollat upp min näsa ännu en gång och försöka få den till rätta. men det visade sig att vi skulle vara i halmstad när vi hade fått information om att vi skulle vara i falkenberg så jag och mamma var ju på väldigt dåligt humör eftersom vi båda tydligen har PMS. KANON (Y)(Y)(Y) så vi åkte till varberg och fixade ny tid till läkarn som denna gången ska vara i Varberg den 18 November .. och efter det så shoppade vi i flera timmar!! bilder på vad jag handlade kommer upp på bloggen vid ett senare tillfälle när jag orkar ;)  köpte även ( efter flera timmars letande ) en present till jonte, eller nja, hittade massa oseriösa presenter som jag ville köpa, även morsan hittade massa roliga saker som vi tänkte köpt, men efter långt letande hittade jag en lite seriös present. VAFAN SKA MAN KÖPA TILL KILLAR? DOM ÄR JU SKIT KRÄSNA OCH SÄGER ALDRIG VAD DOM ÖNSKAR SIG?! ångrar lite att jag inte köpte grejen jag tänkte köpa från första början, men det får väl bli julklapp då! anledningen till att jag inte skriver vad det är förnågot, är för att Jonte faktiskt tittar in min blogg ibland! HELLO JONATHAN! =) . Nej, nu ska jag gå och göra varm oboy  :) Puss på er
Photo booth <3

Gekås/Martinshop

Hejsan, idag har jag, Amanda och Sandra varit på gekås och sedan Martinshop. Handlade för 300 inne på gekås och 400 på martinshop. - nej inga snuskiga grejer på martinshop utan köpte faktiskt färgade linser! tänkte köpt isblåa, ( ångrar att jag inte gjorde det) men dessa är också okej :)
Här är sakerna, alla utom en, för jag köpte faktiskt en liten sak till jonte med som han kommer äääälska hahaha! :D
Hörlurar, mina andra är sönderiga..
Lösnaglar till halloween festen jag ska på nästa fredag!! :)
Vit makeup till halloween festen ;)
Avsminknings servetter :)
3 par trosor :D:D dom till höger är skit roliga B-), dom vita köpte jag till nästa fredag, till halloween festen, för jag ska nog ha vita byxor och då är det skönt med nya, oanvända trosor som inte syns igenom =)
Kajal pennor, till sminket ;)
Linsvätska till linserna
Linserna :D, förhoppningsvis ser dom coolare ut när dom sitter i :)

Puss från oss <3


förlåt till alla er typ 3 läsare!

har varit hos jonte i typ en vecka och är inte på blogg humör :( och imån har jag matteprov och jag kommer få IG och blir därmed halshuggen!
I fredags var min och jontes 8 månaders dag så därför får ni denna charmiga bilden!

hahaha klass 11ESA

Klass 11 ESA.

Klass 11ESA, som det borde vart!
föresten, jag är den 5 från vänster på mellersta raden :)

KAOS

okej dagen började bra, taggad på min teater föreställning och så, och redo för att servera hela natten.. allt kändes bra TILLS jag fick reda på att min syster tydligen är magsjuk!! och pappa sa även att han mådde sådär.... så nu har jag ätit massa peppar korn ( dödar bakterier i magen ) och sprungit runt med massa handsprit och hållt andan varje gång jag går förbi någon i min familj.. jag HATAR att spy, och tänk om jag gör det, en dag som denna ;0 :( skiit också.. rena pesten!
föresten var jag med i tidningen idag haha!
är väl inte sådär jätte snygg på bilden, men vafan han tog typ 3000 miljarder bilder så..

hehe :3

Nu är det så här att jag ska iväg och bowla ikväll med mitt fotbollslag och jag tänkte ha kjol på mig vilket jag inte har haft sen jag var 9 år gammal typ....... så är väldigt osäker xd den ser ut att vara mormors här på bilderna men den är faktiskt söt :$


Åh Älskling<3

Glömde lägga ut bilder på det fina armbandet jag fick av jonte när jag fyllde år :$ fick även ett par lurviga sockar men dom ligger i tvätten nu :3
Älskardig!

It's my birthday! :D

Wihhoo! äntligen är även jag 16 år gammal :D!
är lika glad som bilden haha! om inte gladare B-)

Åh, älskling <3

Japp, Det är honom jag älskar <3

" RUBRIK "

Hejsan! förlåt att jag inte har uppdaterat på flera veckor känns det som, men jag har varit upptagen.
har varit hos pojkvännen hela helgen och ja, har inte orkat :)
På tisdag fyller jag 16 år och längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! herregud  :$ tvingade jonte innan att jag skulle få känna på har present som jag ska få, det enda jag vet är att det ena kommer från ginatricot och det andra från något smycke ställe kanske? :) sen det 3 fick jag inte se haha :( föresten, 1 eller 2 paket är från hans mamma :$ snällt!
Jag klurar fortfarande på vad jag ska göra nästa helg eftersom min nörd pojkvän ska till halmstad med sina nördvänner och gå på något lan som varar från fre-sön. kul! ....   men tror att det blir fotbollsavslutning på fredagen så den är ju räddad och på lördag har jag först min teater show ( Jonte missar den.. hur kul var det då?! ) och efter det så ska jag servera på ett bröllop eller ne, dom gifte sig i las vegas, så nu har dom fest för vännerna, men man kan väl säga så ändå? aa :) sen söndagen blir väl tråkig som vanligt, om jag inte då drar till stan å softar med kompisar eller något :)
och nu måste jag plugga på mina engelska glosor som är till imorgon.. jätte roligt! ..!..

RSS 2.0