When the moment's there, The divide I beware Then it's me, only me


Weheartit.com

Are you frightened, 'cause I'm frightened too

http://www.youtube.com/watch?v=P8MxapXJKdo
vill se filmen " Jag saknar dig" :$ låten är ju kanon fin!


Venedig (:

For all my life, I am yours.

Nu har jag internet på min Mac dator! nu kan jag blogga mer, wiho!


JA, denna bilden är uttjatad men har inte orkat ta några nya bilder, men det kommer så småningom.

It's okay to be afraid.

Jag orkar inte! trodde jag skulle få blogga från min nya dator men nej, hittar inte lösenordet till mitt internet! FML


Perfect*

Hejsan!
tänkte bara säga att på måndag får jag min dator och då kommer jag kunna blogga varje dag woooho!
Imån ska jag hem till Tina den fina och vi ska åka till klitterbadet och bada och ha det mysigt! sen på kvällen vet jag inte vad vi hittar på :P hon ska nog på boxnings träning iaf. :)
Btw, mitt hår är rosa! haha hittade en sprayburk på toan(sån färg som går bort med vatten) hihi och tråkigt som jag har så fick det bli det. har även köpt vanligt hårfärg nu, så får väl se när jag orkar färga det (:

http://www.youtube.com/watch?v=r0U0AlLVqpk - en låt som jag och Tina alltid sjöng och lyssande på förut! ååh vad jag saknar den tiden!


En bild på min fina Tina :D

:( <3

Lilleman/Sven har försvunnit.. :'(
Usch vad jag älskade den lilla krabaten :(

Och katten var ju inte ens min, utan min pojkväns familjs.. tillbringar mycket tid där antar jag.. hihi


I want you to do me with a tommy-gun baby*

Åh ny favvis låt typ (a) Ellen visade mig denna kanske för 1 eller 1/2 år sedan, minns inte riktigt men kommer ihåg att vi snackade om att sångaren är snygg  haha... jaja men hittade denna låten nu igen och jag älskar den :D
LYSSNA
http://www.youtube.com/watch?v=dhcGNN9r1D4


At the end of a smile, there's a laugh n a half.

Usch.. har precis kommit hem efter en fotbolls match som gick skiit och lite mer.. fortfarande förkyld och har massa hosta som inte är så kul. men vi var inte så många som kunde vara med att spela idag så man fick ställa upp ändå.  Tråkigt att det gick så dåligt för mig, men vi vann matchen med 4-2 iaf och ligger nu på tredje plats i serien. gött!

Föresten, idag har morsan varit gullig och beställt kläder till mig. Awesome!! :DByxorna blev suddiga för bilden sparades i litet format.. men aja inte viktigt typ. men detta köpte hon :D"Never mind, I'll find someone like you."

 åh alla går runt och sjunger på denna låten så nu gillar jag den med! :3
Just nu väntar jag på att true blood ska börja! eftersom jag är sjuk får jag gå och lägga mig när jag vill. plus att jag har sovit hela dagen så det är inte så konstigt att jag inte kan sova än "

http://www.youtube.com/watch?v=njwvIPJlPN0


Here I am, signed, sealed, delivered, I'm yours!

Nu är hösten här, och vi vet vad det betyder.. Snart är det dags för halloween!! :D åh, älskar denna tiden på året <3  Stor längtan till att få klä ut sig!!
My Idol! :D


Sjjjjjuuuk!

Åh vad jag inte orkar mer! blev precis frisk från min bakterie, och direkt efter blir jag förkyld och nu har jag även hosta! ingen träning för mig imån inte...
Dagen har varit bra, roliga lektioner m.m. Har även börjat spåna på vad våran pjäs som ska visas upp i oktober ska handla om (:

Som vanligt äter jag inte frukost på morgonen så var hungrig som vanligt när jag kom till skolan.. då kom min goda vän Victor och frågade om jag var hungrig och vad svarar jag? jo, klart jag svarar att jag är dö hungrig, jahopp då hade han köpt en fralla till mig när han var på willys för han visste att jag skulle vara hungrig!, Awesome :D, verkligen, haha ett tecken på att alla nog har tröttnat på mitt tjat varje dag att jag är hungrig haha! jaja, imån efter skolan ska jag åka hem till min Älskling Jonathan! ååh så underbart! längtar redan nu :$ han får ta hand om mig och få mig frisk.. haha :D

Nu ska jag nana <3 Puss

Känner mig lite som han på bilden.. :(

Det kan låta knasigt, men jag föll direkt"

'
Bildtext


RSS 2.0