Förlåt :(

Hejsan! ursäkta mig att jag aldrig uppdaterar nu mera, men min ursäkt är att jag får inte låna min systers laptop så om jag ska kunna lägga upp något inlägg så måste jag göra det på mammas dator och den är efterbliven och man blir bara irriterad på den..!... iaf, jag får en egen laptop om kanske 1 månad enligt skolan, förhoppningsvis tidigare men när den väl är här så lovar jag att uppdatera mycket bättre! '
Imån ska jag försöka börja träna fotboll på allvar, har varit lite slappt nu för den jävla bakterien som tydligen har byggt hotell i min näsa och bakterierna vill tydligen inte checka ut! men jag tror jag får börja träna ändå.
Nu har jag börjat gymnasiet, 11 ESA. vi teater folk går tillsammans med musik och bildarna. Jag trivs något så (:
Men matematiken ska vi inte ens tala om! enligt min lärare finns det ingen lättare mattebok än den vi har nu så det här kommer att bli svårt!
för att helt byta samtals ämne så har jag mått skit i 3 dagar nu.. illamående, huvudvärk, magont och någon kollosal träningsvärk efter idrotten med våran nya idrottslärare, Hitler-Lisa! wooho !
och på tal om gymnasiet, vad är det för fel på maten egentligen?? ena dagen är det gott och andra dagen är det inte ätbart.... idag fick jag grön falukorv med stenpotatis och kryddgrönsakssås som smaka starkt som satan.''
och nu orkar jag inte skriva längre, eftersom det tar år med denna datorn att ladda ner bilder så får ni en från sommaren 2010. Jag, Maja och Julia myser i gräset!


Ödlorna :)

Dom slickar på allting haha! :D


ödlan till höger är jätte svart som ni ser, och det betyder att den är arg hahaSå här ser dom ut (a)

3 inlägg på en gång, eftersom jag är sämst på att uppdatera.

okej, detta var från när jag städade lekstugan! så var jag så här fin!


och när jag var igång med det, så fick jag även besök av denna varelsen (:


och helt random.. Jag har satt i mitt löshår nu :)

hehe

hahaha detta var sen vi var på liseberg, jag och mina homies! synn bara att kvaliteten är som den är :/


First day in a new school.

Ny Skola, Ny klass, Nya lärare.
Fyfan så nervös jag är nu.!.
haha passande bild inför skolan!och föresten, mitt schema, jag ska ju inte ha franska så om dom inte fyller ut dom lektionerna med något annat så ser det ut så här :


Dålig kvalitet!

Sorrrrry!

förlåt, har inte uppdaterat på 700 år.. men har varit ganska upptagen med att göra ingenting!
Igår var jag och Jonathan tillsammans i ett halvår så det firade vi med genom att han överraskade mig genom att åka med mig till havet och där hade han bland stenarna gömt en påse med, Choklad, chips, nektariner, vindruvor och dricka :) väldigt mysigt! :D tyvärr var jag så tjock och åt typ upp allting så han knappt fick något men aja köper han saker som han vet att jag älskar så blir det så! (a)

Jag och Jonte har även kommit fram till att ödlorna vi köpte ( vet inte ens om jag har berättat det, men vi har skaffat ödlor ) iaf dom vi fick dom av sa att det var två tjejer, men igår upptäckte vi att jontes ödla var en kille! den hoppade på min ödla och började bita den så jag drog bort den för jag trodde den skulle döda min, men det visade sig att det är så dom parar sig ^.- KUL OM MIN TJOCKA ÖDLA ÄR GRAVID ..(!).. den är tjock :( 35 ägg att hålla reda på i så fall (y)..

I mån börjar jag på gymnasiet höhö jag är så nervös nu så vet inte vart jag ska ta vägen! måste duscha och ta fram kläder och grejer med, men jag gör det alltid så sent som möjligt, vet inte varför men.. så är det.

här är tydligen mitt schema :)kul att man inte ser vilka lektioner jag har, men ni ser iaf raster m.m, fast dom gula fälten på måndagen och tisdagen ska jag inte ha, ska inte ha franska, får fixa det på något sätt.

hehe

Jag och min syster satt och gick igenom min väska med saker jag brukar ha med hem till Jonte.
och kom fram till att det är värsta sjuk och sminkväskan xd


Hårklämma, hårspray, värmeskydd, plattång och borste


Tandkräm, Tandborste, deo, läppsyl, Klorhexidin och handsprit


Parfym, smink, PPiller, Tuggummi och Ipod


Medicin!


trosor haha

Kläder!

Jag fick övertalat mamma att köpa dessa tröjorna till mig :D märkte att båda kostade 199 kr haha men aja :Ddenna tröjan nedanför har jag beställt i färgen vit :)Dessa kläderna köper jag nog när jag har pengar, men dom ligger på min köpalista just nu! haha

visst, detta linnet är tillräckligt billigt så det har jag ju råd med, men det blir nog billigare med frakt om jag beställer allt på samma gång :P

<3

Har jag nämnt för dig någongång hur mycket jag älskar dig?? i så fall kan jag berätta för dig nu att du betyder allt, och jag älskar dig dig dig dig och DIG! hihi :'DD
Jonathan Lindecrantz, min lilla älskling :')

Jag har dödat fyra män. är de ej i himmelen lär jag träffa dom igen ta mig fan.

Nu har jag varit på camping i 3 dagar med Rebecka, Robin och Jonathan. det var riktigt kul, vi paddlade kanot, golfade och badade, eller nja, jag doppade mig en gång och inte ens huvudet då, men det gjorde jag endast för att vi hade avtal. vi spelade kort ( tjejerna mot killarna ) och dom som förlorade skulle doppa sig först ^.-
Just nu sitter jag hemma och degar....  hur trött som helst, men inte värt att sova nu, för då kommer jag inte kunna sova inatt.
har tyvärr inga bilder från campingen för Becka har inte lagt upp bilderna än, men om det finns några bra så kommer dom upp så snabbt det går :)
nu ligger jag i sängen och lyssnar på Jack Vreeswijk. Fast nu är det så här att min underbara pojkvän har mina högtalare hemma hos honom så mitt ljud är inte alls bra! :(


RSS 2.0